El preinfantil femení M domina i guanya malgrat les pèrdues de pilota (72-56)

Updated: febrer 16, 2016

El preinfantil femení M va vèncer amb claredat la Salle en un partit que hauria pogut aconseguir, fins i tot, una diferència més gran. Així, a falta de deu minuts pe acabar el matx, les locals tenien una renda de 30 punts de diferència, però aleshores, les pèrdues de pilota de tot tipus (7 en cinc minuts), les van aprofitar les visitants per fer un parcial de 2-14 i escuçar les diferències.

La resta del matx va ser un monòleg lila que va circular molt bé la pilota i va culminar algun contraatac a la perfecció.