El preinfantil femení M millora amb el pas dels minuts i venç la Salle Ploms (90-40)

Updated: abril 27, 2016

L’equip preinfantil femení M del TGN Bàsquet va fer un molt bon partit i va guanyar la Salle Ploms. L’equip lila va deixar un molt bon gust de boca als aficionats perquè va anar de menys a més durant el partit, acabant de forma pletòrica. Així, ensl dos últims quarts de cinc minuts (7è i 8è), els tècnics locals van decidir situar dos cincs diferents a la pista però això no va suposar cap diferència de rendiment, ans el contrari, la intensitat encara va ser més gran.

L’alt ritme de joc en atac i defensa va ser massa pel conjunt visitant que no va poder aturar l’allau lila.