El preinfantil masculí 07 B encaixa un parcial de 21-0 i perd contra el Bàsquet Baix Gaià (63-41)

Updated: novembre 12, 2019

L’equip preinfantil masculí 07 B va perdre contra el Bàsquet Baix Gaià en un matx que es va decidir en cinc minuts. El conjunt lila va competir molt bé contra un rival molt superior físicament. Així, els tarragonins van mantenir la igualtat fins al descans però a cinc minuts del final del matx els locals van marcar un parcial de 21-0 que va sentenciar el partit. El Bàsquet Baix Gaià va aprofitar errades incomprensibles dels visitants que van regalar la pilota al rival en sacades de fons. La diferència va ser massa gran per a reaccionar.