El preinfantil masculí 07 B no té prou intensitat en la primera meitat i perd contra el Bàsquet Baix Gaià (35-66)

Updated: gener 21, 2020

L’equip preinfantil masculí 07 B va perdre clarament contra el Bàsquet Baix Gaià en un partit que es va decantar del bàndol visitant en el primer període. Així, la manca d’agressivitat de cara a cistella dels locals i la poca intensitat defensiva va provocar un parcial de 2-19 en els primers minuts que va condicionar la resta del matx. Malgrat una millora abans del descans gràcies a una millor circulació de pilota, això no va ser suficient per capgirar el resultat i el TGN Bàsquet va encaixar la derrota.