El preinfantil masculí 07 B surt a la pista molt intens i desfà la resistència del CB Valls (67-17)

Updated: novembre 19, 2019

L’equip preinfantil masculí 07 B va guanyar clarament el CB Valls en un partit que només va tenir un color, el lila. Els nois que entrena Javier García van fer una gran sortida de partit i amb un parcial de 13-6 en els primers deu minuts ja van mostrar quines intencions tenien. El matx estava marcat per les nombroses absències en ambdós equips però van ser els tarragonins qui menys van notar les baixes. Així, al descans la diferència ja era de 38-14 i els de l’Alt Camp mai van poder contrarestar la intensitat defensiva i la decisió ofensiva dels locals.