El preinfantil masculí B millora ostensiblement en la segona meitat i s’imposa al Carme Bàsquet (52-32)

Updated: març 19, 2019

L’equip preinfantil masculí va guanyar El Carme Bàsquet després de fer una bona segona meitat. De fet, els liles van dominar durant tot el partit (26-22 a la mitja part) però la superioritat es va fer més gran després del descans, especialment en els últims deu minuts de partit.

La millora principal va raure en la defensa. Després d’uns primers vint minuts amb  poca intensitat, l’augment en l’agressivitat defensiva va ser clau per desfer la resistència visitant. El bon joc ofensiu en estàtic va complementar la defensa i al final la victòria va ser clara.