El preinfantil masculí B reacciona tard i perd contra l’AB El Vendrell (54-61)

Updated: novembre 27, 2018

L’equip preinfantil masculí B va perdre contra l’AB El Vendrell en un partit on els locals van fer un grans últims minuts però es van quedar sense temps per a culminar la remuntada. Els nois que entrena Àlex Garrido van anar a remolc perquè van fallar massa tirs còmodes i perquè no van poder aturar els contraatacs dels visitants. Després del descans, el desavantatge era molt gran fruit del que havia passat en la primera meitat (la dinàmica era la mateixa) i del desànim en les files locals, que semblava que havien perdut la fe en el triomf. Amb tot mig perdut, el TGN Bàsquet va disputar els últims deu minuts de matx amb una altra energia i gairebé aconsegueixen una remuntada èpica després de marcar un parcial de 19-4.