El sènior femení A guanya a la pista del CB Samà en el primer amistós de pretemporada (49-60)

Updated: agost 26, 2018

Victòria del sènior femení A en el primer partit amistós de pretemporada. El conjunt que entrena Juan Carlos Arjona ha vençut aquesta tarda al CB Samà a domicili (49-60), en un matx que ha servit per fer el primer test després de dues setmanes d’entrenaments. El tècnic lila ha pogut fer jugar a tota la plantilla excepte la nord-americana April Watson, que s’incorporarà a la disciplina de l’equip durant el mes de setembre.

És aviat per treure cap conclusió, evidentment, però s’ha pogut veure un equip amb bona actitud  a la pista i que ha sabut sobreposar-se a un mal inici, quan el conjunt local s’ha avançat clarament en el resultat per 14-4 al final del primer quart. El CB Samà s’ha aprofitat d’algunes badades defensives per anotar cistelles fàcils que li han permès obrir aquesta diferència de 10 punts. Amb tot, el conjunt lila s’ha refet i ha estat capaç d’igualar el marcador a la mitja part després de fer un parcial de 8-18 (22-22 a la mitja part).

El CB Samà ha aturat, en certa manera, l’empenta del TGN Bàsquet en el tercer quart, i ha mantingut la igualtat (36-37), però en els últims 10 minuts les noies d’Arjona han imposat la seva llei i han fet un parcial de 13-23 que els ha permès sumar el primer triomf de la pretemporada (49-60).