El sènior femení B, amb la lliçó apresa, guanya el Salou (65-43)

Updated: març 11, 2015

El sènior femení B del TGN Bàsquet va vèncer el Salou, un equip que durant la temporada havia provocat algun ensurt a les jugadores liles. L’equip tarragoní, dirigit amb molt d’encert per Gil, va saber interpretar en cada moment què calia fer davant la defensa en zona rival i es va anar imposant a mesura que passaven els minuts. Així, la bona circulació de pilota en atac estàtic i les ràpides transicions ofensives van permetre el TGN Bàsquet arribar al descans amb 16 punts de diferència (38-22) que van ser definitius pel triomf final