El sènior femení B deixa escapar el triomf contra el Ploms en els últims segons (57-50)

Updated: novembre 3, 2014

El sènior femení B va fer un bon partit però va perdre en els últims segons contra el Ploms. L’equip que entrena Jordi Crespo va recuperar les bones sensacions i, amb un bon atac, amb una gran circulació de pilota, va plantar cara a un adversari que encara no coneix la derrota aquesta temporada. Així, davant el bon joc ofensiu visitant, el Ploms va haver de recórrer a una defensa en zona des del segon quart per tal de contenir les escomeses liles. Així, al descans, l’avantatge era de les tarragonines tot i que per només 1 punt de diferència (28-29). La igualtat va ser la tònica del partit fins el final. A falta de 30 segons per acabar el matx, el Ploms va anotar un triple al límit de la seva posessió, el TGN Bàsquet va fallar el seu atac i després, en l’intent de parar el cronòmetre, els tirs lliures van establir el marcador final.