El sènior femení B no en té prou amb l’encert en els triples

Updated: octubre 28, 2013

Fins a 8 triples va anotar el TGN Bàsquet a la pista de l’Àguiles però van ser insuficients per aconseguir una victòria que es va escapar per culpa del domini del rebot local i per l’actuació d’E. Bartra (21 punts). L’equip lila va mantenir el partit igualat en uns primers dos quarts amb alternatives en el resultat per part dels dos equips i amb defenses que anaven des de l’individual fins la pressió a tota la pista. L’Àguiles va decidir situar una defensa en zona en el tercer quart i el TGN Bàsquet ho va aprofitar per destrossar-la a còpia de triples. Amb tot, el rebot i l’encert d’E. Bartra mantenien les locals per endavant. Als minuts finals el TGN Bàsquet va fer parcial de 3-15 (58-54) però, tot i els seus esforços, no van poder capgirar el resultat i van encaixar la derrota.