El sènior femení B no pot mantenir el bon joc de la primera meitat i perd contra La Pobla CBT (45-76)

Updated: octubre 31, 2017

El sènior femení B va perdre contra un rival, la Pobla CBT, que va ser millor durant gran part del partit, especialment, en la segona meitat. El conjunt que entrena Agustí Oriol va plantar cara durant els primers 20 minuts i, sobretot, en el segon període, on un bon joc li va permetre arribar al descans amb un desavantatge petit (32-38). Malgrat tot, les visitants van sortir fortes en el tercer quart i un parcial de 0-6 va començar a desfer la resistència lila que, per molt que va treballar, no va poder aturar el seu rival.