El sènior femení B no pot superar la defensa 2-3 de l’AB El Vendrell (47-61)

Updated: octubre 4, 2017

El sènior femení B no va poder sumar un triomf en el seu primer partit de lliga. Les noies que entrena Agustí Oriol es van haver d’enfrontar a un rival que es va situar en zona 2-3 durant tot el partit, des del primer minut. El conjunt lila va atacar inicialment bé aquesta zona, amb una molt bona circulació de pilota que van permetre anotar alguns triples. Amb tot, amb el pas dels minuts, l’encert va davallar, la circulació ja no era tan bona i la defensa visitant es va imposar. El reguitzell de tirs exteriors fallats va ser un llast per a les liles que finalment van acabar encaixant la derrota.