El sènior femení busca el segon triomf del curs contra el Joventut Les Corts (Sagrat Cor, diumenge, 19 h)

By
Updated: octubre 13, 2018

La millora en el joc del sènior femení del TGN Bàsquet encara no s’ha traduït en la quantitat de victòries que suposaria el premi a la feina ben feta. El conjunt lila, que ocupa actualment la tretzena posició amb un balanç d’1 triomf i 3 derrotes, va estar a punt de vèncer en una de les pistes més difícils de la lliga, la del Basket Almeda, en un matx que hauria de suposar un punt d’inflexió per a les tarragonines que, malgrat la derrota, han agafat confiança pel que resta de temporada.

El rival de demà —el TGN Bàsquet juga un dia i a una hora gens habitual de com ho fa habitualment com a local: el matx es jugarà diumenge a les 19 h—, el Joventut Les Corts, es troba en una situació similar al conjunt tarragoní. Així, les barcelonines ocupen la catorzena posició i tenen un balanç idèntic que les liles, 1-3.

«El Joventut Les Corts compta amb jugadores molt dinàmiques, especialment les bases i les exteriors. Juguen molt ràpid, i fan molts tirs en cada partit. Així, caldrà controlar el rebot per dur les regnes del matx», diu Juan Carlos Arjona, entrenador del TGN Bàsquet. El tècnic lila mostra la seva confiança després d’una bona setmana d’entrenaments.

Arjona no podrà comptar amb Jessica de Gree que es troba pendent de proves en el seu genoll després de la lesió que va patir en el partit fa un parell de setmanes en el matx contra el CN Terrassa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *