El sènior femení no troba el camí cap al cèrcol i perd contra el CB Roser (45-38)

Updated: octubre 27, 2018

El sènior femení no ha pogut refrendar la bona dinàmica de les últimes setmanes i ha perdut a la pista d’un CB Roser en ratxa. El conjunt barceloní suma, després de vèncer a les tarragonines, cinc victòries seguides i ha dominat el matx des del començament amb autoritat tot i que les liles han tingut possibilitats de remuntar en diversos trams del partit.

El TGN Bàsquet ha arribat a Barcelona amb dues baixes, la de les seves dues jugadores nord-americanes (De Gree, que fa setmanes que no juga per una lesió al genoll i April Watson, que ha estat baixa d’última hora per problemes físics) i, a més, ha perdut un referent ofensiu durant el matx. Així, la base Laura Pascual s’ha trobat indisposada durant la primera meitat i no ha tornat a jugar després del descans (15 minuts de joc només).

Amb tantes adversitats, la feinada de les liles era titànica i més quan s’ha començat a disputar el partit. Així, el CB Roser ha obert una escletxa que, vist com ha anat el matx, amb poca anotació, ha esdevingut clau. A falta de poc menys de mig minut per acabar el primer quart, el resultat era de 14-0. Les noies que entrena Juan Carlos Arjona no han trobat cèrcol i el seu desencert s’ha pagat. Només un triple de Laia López ha permès evitar que el TGN Bàsquet arribés al final del període sense anotar.

El segon quart ha estat, en certa manera, esperançador. Després de tres minuts de joc, el resultat era de 14-10. Era, per tant, un parcial de 0-10 però el CB Roser no ha especulat i un minut després ja havia ampliat l’avantatge als deu punts (20-10). La defensa de les barcelonines, molt tancada, ha provocat nombrosos tirs des del perímetre de les tarragonines que, però, no han estat encertades. Al descans el resultat era de 26-10.

En el tercer quart, el CB Roser ha aconseguit el seu màxim avantatge (32-12 i 34-14) i, a partir d’aleshores, la segona unitat del conjunt lila, treballant de valent, ha aconseguit igualar el matx, evitant que la diferència augmentés primer i retallant distàncies més tard. Al final del període: 39-22.

En els últims deu minuts s’han viscut bons moments de les tarragonines. El TGN Bàsquet ha anat escurçant diferències (41-32 a 5 minuts del final del partit). Núria Vilamajor ha agafat el relleu encistellador de l’equip (14 punts) i, quan el desavantatge era de només 8 punts (41-33), les visitants han disposat de fins a tres triples per situar-se a cinc punts del seu rival, però han fallat. El CB Roser no ha perdonat la poca punteria lila i ha sentenciat el matx en el tram final.