El sènior femení referma el seu bon moment amb una victòria contundent contra el Vedruna Carme Sabadell (40-73)

Updated: febrer 2, 2020

L’equip sènior femení ha aconseguit una victòria molt clara aquest migdia a la pista del Vedruna Carme Sabadell, un dels equips de la part baixa de la classificació. Les tarragonines han refermat la bona dinàmica de joc de les últimes setmanes i han tornat a fer un partit molt rodó, en defensa i en atac. El domini en el rebot de les liles ha estat molt important perquè les locals formen un equip que compta amb jugadores de molta envergadura. A més, l’encert ofensiu, especialment des de la línia de tres punts (9/31 al final del partit però 6/15 a la mitja part) ha estat decisiu per entendre el triomf visitant.

El partit ja ha començat amb domini lila gràcies a la punteria des del perímetre. Dos triples de Laura Pascual (que ha fet un gran partit avui amb 20 punts, sent la màxima anotadora del matx) han obert la primera escletxa del partit que ha estat el punt inicial per dominar l’enfrontament amb claredat. Així, al final del primer període el resultat era de 8-19.

El tàndem ofensiu de Pascual i Núria Vilamajor (en una de les seves millors actuacions de les últimes temporades amb 16 punts i 4/6 triples), ha estabornit el Vedruna Carme Sabadell sobretot al llindar del descans, quan els triples de les tarragonines han ampliat la diferència més enllà dels 20 punts (21-42 a la mitja part).

L’anotació dels primers vint minuts no s’ha d’entendre com una simple qüestió d’encert, sinó que el TGN Bàsquet ha treballat molt bé els atacs contra la defensa en zona de les locals. Això ha permès trobar bones posicions de tir que s’han anotat amb un alt percentatge (6/15 triples a la mitja part). En defensa, Fort, Vadillo i López han estat inexpugnables en el rebot, agafant-ne gairebé 10 cadascuna.

En la segona meitat l’encert des del triple ha baixat. L’anotació també però les diferències s’han anat ampliant tot i l’augment en la intensitat defensiva de les locals. Al final del tercer període el resultat era de 33-57 però aquest avantatge s’ha anat fent més gran amb el pas dels minuts: 36-66, minut 35 de partit, fins a arribar a la màxima diferència amb el resultat final.