El sènior no pot aturar la local Serrano i perd el partit i l’average contra el Joventut Les Corts (74-66)

Updated: març 2, 2019

El sènior ha fet un mal partit a la pista del Joventut Les Corts i ha perdut contra un rival que, amb aquesta victòria, iguala a les liles a la classificació (ambdós amb un balanç de 7 victòries i 13 derrotes). Així com hi ha triomfs que valen el doble, aquesta derrota d’avui també val per dos perquè el conjunt de Barcelona certifica que té l’average particular guanyat amb les tarragonines perquè en el matx de la primera volta va vèncer al Sagrat Cor (56-63).

El partit d’avui, però, ha començat amb molt bones sensacions pel TGN Bàsquet, que ha dominat durant els primers 20 minuts de partit. De la mà de Hughes i Peña (11 i 10 punts respectivament en els dos primers quarts), el conjunt lila ha arribat a dominar per 7 punts en el primer quart (9-16) tot i que el període ha finalitzat amb un marcador de 16-20.

En el segon quart, el partit ha estat més igualat. El Joventut Les Corts sabia que necessitava defensar fort per endur-se el triomf i així ho ha fet, mentre que el TGN Bàsquet no ha estat capaç d’igualar la intensitat defensiva del seu rival i ho ha acabat pagant. Així, la màxima diferència de les tarragonines en aquest període ha estat de cinc punts (21-26) però el marcador al descans mostrava un igualat 28-30.

A partir del tercer quart s’ha certificat el canvi de dinàmica. Hughes, que ha acabat eliminada per cinc faltes, ha comès la quarta personal només començar el quart i Peña, que havia anotat 10 punts en els primers 20 minuts (dos triples inclosos), només ha sumat dos punts en tota la segona meitat. Des d’una gran defensa, les barcelonines han imposat la seva llei, amb una espectacular Serrano en atac (27 punts) que ha permès el seu equip anotar 28 punts en aquest tercer quart i deixar el marcador quan faltaven deu minuts per finalitzar el partit en 56-50. I encara sort. Les locals han gaudit d’un avantatge de 13 punts (52-39) i només la rauxa de Garcia i el talent de Pascual (un total de 20 punts al final del partit, 17 dels quals en la segona meitat) han mantingut amb vida el TGN Bàsquet.

El Joventut Les Corts, però, no s’ha deixat sorprendre i ha mantingut l’avantatge (72-60 a falta de poc més de dos minuts pel final) i la derrota s’ha consumat. És la segona desfeta consecutiva del TGN Bàsquet que la setmana vinent rebrà el CB Igualada al Sagrat Cor.