El sènior visita la pista del líder, el Viladecans, amb l’objectiu de guanyar per distanciar-se del descens directe (18 h)

By
Updated: abril 26, 2019

El TGN Bàsquet afronta demà el primer dels últims quatre partits a la pista del líder de la lliga, l’Unilever Viladecans (18 h), un equip que només ha perdut tres partits en tota la competició i que ja té assegurada la seva plaça a la final a quatre d’ascens a Lliga Femenina 2. Les liles necessiten vèncer per distanciar-se de les places de descens directe perquè ara només tenen un triomf de marge amb el Sant Fruitós (amb qui tenen l’average perdut), que és l’equip que marca les posicions de pèrdua de categoria automàtica.

El matx també suposa l’última oportunitat per aconseguir una fita encara més difícil: escapar de les posicions de promoció de descens (del desè al tretzè classificat). Actualment, el TGN Bàsquet té 9 victòries i l’equip que marca la permanència directa és el CB Igualada amb 12 triomfs. Tres de diferència quan falten quatre partits. A més, hi ha tres equips pel mig també. No serà fàcil però les tarragonines tenen qualitat de sobres tal com han demostrat durant la temporada per vèncer qualsevol o, com a mínim, posar les coses molt difícils als seus adversaris, per forts que siguin.

En la primera volta, el TGN Bàsquet va perdre al pavelló del Sagrat Cor contra el Viladecans per un clar 58-69. Les tarragonines, però, ja no són aquell equip de la primera volta, que només havia aconseguit tres victòries en 12 partits. Malgrat els últims resultats, durant molts partits les sensacions de l’equip que entrena Juan Carlos Arjona han estat molt bones i ara, cal que el bon joc desplegat durant gran part de la segona meitat de la temporada, torni a aparèixer per consolidar l’equip una temporada més a Copa Catalunya Femenina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *