El Tarragona Fem Bàsquet anota més que mai i guanya el Tordera a domicili (56-96)

Updated: març 26, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet ha aconseguit la màxima anotació des que milita a Copa Catalunya després de vèncer amb contundència el Tordera a domicili. Les noies que entrena Albert del Rey han complert els pronòstics contra un rival que compta per derrotes tots els partits de la segona fase i ho han fet amb una actuació brillant en atac, registrant la millor estadística en tirs de tres punts de tota la temporada: 12/25. Núria Vilamajor, amb 5/7 triples, ha estat la jugadora més encertada en aquest aspecte del joc, seguida per Romeu (3/5) i Laura Pascual (2/3).

El partit, però, no ha estat un camí de roses pel conjunt lila. A l’inici, el Tordera ha plantat cara, anotant amb molta facilitat i duent la batuta del matx durant gran part del primer quart (16-9, al minut 4 de partit). Les locals, però, no han pogut aturar l’empenta tarragonina en atac que, amb una Marina Romeu esplèndida (2 triples en aquest període), han capgirat la dinàmica: 21-24 al final del primer quart.

A partir d’aleshores el Tarragona Fem Bàsquet ha dominat cada vegada amb més claredat. El conjunt que entrena Albert del Rey ha plantejat una defensa a tota la pista pressionant des de l’inici del partit que ha esgotat el seu rival amb el pas dels minuts. En defensa, a més, l’equip tarragoní ha millorat molt en comparació al primer quart. La defensa lila s’ha ajustat correctament —la defensa del bloqueig directe de les locals ha estat definitiu— i pel Tordera anotar s’ha convertit en una tasca cada vegada més difícil. Així, el descans ha mostrat un clar 38-55, en un festival anotador per part de les visitants. Les locals, però, han pagat l’esforç i en el tercer període només han pogut anotar 8 punts, per 21 del Tarragona Fem Bàsquet.

L’equip lila ha trobat constantment posicions clares de tir i avui, l’encert ha estat molt elevat. La gran circulació de pilota de les tarragonines ha estat una de les claus per entendre el seu nivell d’eficàcia i ara ja esperen el partit de la pròxima setmana contra el Bencriada, que serà molt important per aspirar a finalitzar entre les quatre primeres posicions, que asseguren la permanència.