El Tarragona Fem Bàsquet B acomiada la lliga amb una derrota contra el Balaguer (40-52)

Updated: maig 15, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B va dir adéu a una temporada per oblidar perdent el seu últim matx del curs a casa i contra el Balaguer. Les noies que entrena Fernando Arias va mostrar una mica allò que s’ha pogut veure durant el curs, amb fases de bon joc i però altres on es desconnectaven totalment del matx.

Arias va veure com el seu potencial disminuïa amb la pèrdua de Pocino i Garcia, que estaven convocades amb el primer equip, que es jugava la permanència a Copa Catalunya a la pista del Ploms. Amb tot, va recuperar a Piñol pel matx.

El partit va començar malament pels interessos de l’equip lila. Una mala posada en escena combinada amb el bon inici visitant, va provocar un parcial en els primers deu minuts de 9-20 que posava les coses molt difícils al Tarragona Fem Bàsquet B.

Amb tot, tal com ha passat durant molts partits de la temporada, el Tarragona Fem Bàsquet va reaccionar i, gràcies a la intensitat que no s’havia vist a l’inici, va equilibrar el matx, tot i que no va poder retallar distàncies (23-34 al descans).

La represa va ser molt semblant al primer període. Una altra mala sortida local va permetre el Balaguer obrir una escletxa més gran al marcador que ja seria definitiva. El Tarragona Fem Bàsquet B va tenir molts problemes per anotar i, de fet, només va sumar dos punts en aquests deu minuts. A falta d’un període per finalitzar el partit el resultat era de 25-45 i la victòria semblava impossible.

Malgrat aquesta circumstància, les noies de l’equip lila no van llençar la tovallola i van fer els millors minuts de joc, guanyant el període i deixant la diferència en 12 punts.