El Tarragona Fem Bàsquet B fa un mal partit i perd contra el penúltim, el Collblanc (37-46)

Updated: abril 2, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B continua sense conèixer la victòria després de perdre contra el penúltim, l’AE Colbllanc, i enterra d’aquesta manera les poques possibilitats que tenia d’evitar el descens directe perquè les visitants d’avui es troben ara a 6 triomfs de les liles i el Reus Deportiu, a falta del partit d’aquesta jornada, a 7.

El conjunt que entrena Fernando Arias no va fer un mal inici de partit. Les jugadores del Tarragona Fem Bàsquet B van sortir amb molta intensitat, decidides de cara a cistella i fortes en defensa. Així, el resultat va ser d’11-11 després dels primers deu minuts.

A partir de la meitat del segon període, les coses van canviar. La intensitat demostrada per les locals fins aleshores, va desaparèixer i el Collblanc ho va aprofitar per distanciar-se. A partir del minut 14 es va produir la ruptura. Les visitants van anotar dos triples i el marcador al descans mostrava un inquietant 17-26.

L’absència d’agressivitat durant molts minuts de les locals es va evidenciar en les 13 faltes en tot el partit que van cometre.

A partir de la segona meitat les diferències es van fer més grans. El Tarragona Fem Bàsquet B no tenia gens d’encert (18 tirs lliures fallats, per exemple i, una dada curiosa, perquè les locals només van anotar des de la línia de personal en aquest tercer període) i això ho va aprofitar el Collblanc que, sense fer res de l’altre món, va saber administrar l’avantatge (26-38 al final del 3Q).

Amb tot, el Tarragona Fem Bàsquet B va continuar lluitant i fruit de la seva constància i amor propi, va equilibrar el matx. Però les diferències es mantenien al voltant dels 10 punts i la derrota va ser inevitable.