El Tarragona Fem Bàsquet B no pot amb un equip superior en tots els aspectes, el Morell (35-63)

Updated: desembre 19, 2015

En la viva imatge de la impotència, del voler i no poder, de la voluntat i la incapacitat, el Tarragona Fem Bàsquet va encaixar una nova derrota i tanca l’any sense haver conegut la victòria. El conjunt que entrena Fernando Arias no va poder en cap moment contra un rival superior tècnicament en l’apartat individual i col·lectiu. El Morell va imposar la seva llei des del començament del matx i no va donar cap possibilitat a les locals perquè hi hagués una sorpresa. Arrecerat en el talent de jugadores veteranes que han jugat en categories superiors com Copa Catalunya, el Morell va jugar a pler durant molts minuts i el resultat a la mitja part era realment preocupant (15-39) perquè es preveia un resultat molt desfavorable a les jugadores liles si la dinàmica era la mateixa. L’encert en el tir exterior de les visitants i les pèrdues de pilota de les locals, massa obsessionades a trobar la passada definitiva en lloc de tirar quan tenien posicions clares de tir (massa extra pass), van ser alguna de les claus per entendre la diferència entre ambdós equips.

Després del descans, el Morell va reduir la seva velocitat de creuer i això, juntament amb la lluita de les locals – si una cosa s’ha de reconèixer a les noies d’Arias és que s’hi van deixar la pell, que ho van provar, sense encert, això sí- va fer que el parcial del tercer quart fos de 9-5. El matx semblava que transcorreria en una diferència de 20 punts un fet que, si es té en compte el que va passar en la primera meitat, era un mal menor. Amb tot, en els últims cinc minuts el Morell va tornar a prémer l’accelerador i les diferències es van fer més grans fins als 28 punts finals.