El Tarragona Fem Bàsquet B no treu l’orgull i perd contra el Manyanet (63-35)

Updated: gener 30, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B va tornar a perdre – encara no ha guanyat cap partit aquest curs – en un matx en què va mostrar la seva pitjor cara, especialment en el quart període (19-0 de parcial per les locals en aquests deu minuts) en què va ser una joguina en mans del seu rival. Les jugadores del sènior B van enfonsar-se mentalment en un partit que per moments va estar igualat i que va estar condicionat per la baixa de la base Sandra Pascual, que es va ressentir d’una lesió durant l’escalfament. La direcció de joc va recaure gairebé exclusivament en la jugadora júnior Judith Tierno -germana de Laura Tierno del sènior A- que va fer un bon partit, encistellant, a més, els únics tres triples de l’equip.

El conjunt lila va fer uns bons primers deu minuts (15-16) en què va demostrar que podia tenir possibilitats de victòria però a partir del segon període, les tarragonines es van enfonsar. La defensa en zona 2-3 del Manyanet a partir de final del primer quart va començar a posar en dificultats les visitants, que van tenir molts problemes per atacar, especialment en el segon període (30-22 al descans). Amb tot, en el tercer quart, es va tornar a veure una versió del Tarragona Fem Bàsquet B semblant al del primer període. La feina feta en aquests deu minuts (14-13 de parcial), però, va quedar en no res en l’últim parcial. Tres atacs fallats de forma consecutiva de les tarragonines van afectar-les moralment i el Manyanet ho va aprofitar per obrir forat. Sense l’energia necessària per treure l’orgull i sobreposar-se a una situació adversa, el Tarragona Fem Bàsquet B va jugar un dels pitjors quarts de la temporada, no va anotar cap punt i va perdre de forma clara.