El Tarragona Fem Bàsquet B paga la manca d’efectius a La Seu d’Urgell (67-36)

Updated: novembre 7, 2015

El Tarragona Fem Bàsquet B ha encaixat la setena derrota de la temporada en set partits després de perdre a la pista del Sedis (67-36). El conjunt lila, que només comptava amb 8 jugadores sènior més una júnior, Ana Alicia Barreria, va mostrar una imatge molt diferent de la dels últims partits tot i la contundència del marcador i, si no hagués estat per les nombroses baixes, podria haver plantat cara fins al final. De fet, al descans, el resultat només era de sis punts de diferència a favor del Sedis (33-27), un equip que, abans d’aquesta jornada, ocupava la cinquena posició de la classificació. A partir del tercer període ha començat la davallada de les visitants per culpa del cansament. Les locals han agafat ràpidament una renda de deu punts a favor seu (39-29, minut 25) i això ha estat decisiu.

En la primera meitat, el Tarragona Fem Bàsquet B, que no disposava de cap base per culpa de les absències de Marina Piñol i Sandra Pascual -Anna Garcia convocada amb el sènior A-, ha hagut d’improvisar el concurs d’Ester Cabré en la direcció de joc i la jugadora ho ha fet prou bé, jugant 19 dels 20 minuts possibles. La seva serenor, la decisió d’Irene Villegas en atac tot i la lesió del quàdriceps, i la solidesa de Maluenda dins la zona, han aportat l’equilibri necessari a l’equip lila que ha alternat defensa en zona i individual (19-14, 1Q).

La resistència lila ha durat fins a l’inici del tercer període. Amb les tres jugadores esmentades abans molt cansades, Zerouali dins la zona lesionada i forçant per tal d’ajudar l’equip, el tècnic Sergi Farré ha utilitzat també Barreira, que ha aportat bons minuts. Amb tot, les rotacions han estat insuficients per refrescar l’equip i el Sedis ha incrementat el ritme, guanyant amb claredat.

“L’actitud de les noies ha estat boníssima. Hem fet una gran primera meitat fins que les forces ens han abandonat en la segona part. Amb tot l’equip hauríem estat a prop de la victòria. Seguirem treballant”, ha dit l’entrenador Sergi Farré.