El Tarragona Fem Bàsquet B s’enfonsa moralment i encaixa la pitjor derrota del curs contra el Lleida (82-37)

Updated: desembre 13, 2015

La presència d’un nou tècnic a la banqueta del Tarragona Fem Bàsquet B no va ser talismà i el conjunt que ara entrena Fernando Arias va encaixar la derrota més gran de la temporada a la pista del Lleida. Els 45 punts de diferència demostren la realitat que es va viure a la pista entre ambdós equips i manté el conjunt lila a la cua de la classificació sense haver conegut encara la victòria.

El Tarragona Fem Bàsquet B va plantar cara en el primer quart. Tot i una mala sortida que va permetre les locals agafar un bon avantatge, un temps mort d’Arias va servir per redreçar el rumb del seu equip i tancar el primer període amb una derrota mínima (14-12). A partir del segon quart van començar els problemes. La defensa de les tarragonines, clau en la revifalla de l’equip després del temps mort, no va ser tan intensa i solidària i el Lleida ho va aprofitar per obrir un forat que va anar desgastant mentalment les visitants (39-19). Les lleidatanes van colpejar el Tarragona Fem Bàsquet B des de la línia de tres punts (9 triples en tot el partit) però també des de la pressió defensiva. Les visitants van anar perdent l’ordre i la disciplina i, al final del tercer quart i amb un resultat de 58-28, l’esperit combatiu del Tarragona Fem Bàsquet B havia pràcticament desaparegut.

Sense gairebé resistència, el Lleida, un bon equip de la categoria, va jugar a pler i va aprofitar els minuts per anar fent la diferència més gran davant la impotència de les visitants que van encaixar l’onzena derrota de la temporada.