El Tarragona Fem Bàsquet B torna a perdre, aquest cop contra un rival directe, el Collblanc (79-71)

Updated: novembre 22, 2015

El Tarragona Fem Bàsquet B continua el seu via crucis particular després de perdre en una pista que semblava propícia, la del Collblanc, un equip que fins aquest matí només havia guanyat un partit dels vuit que havia disputat. Amb tot, el conjunt lila, que encara no n’ha guanyat cap i ocupa ara més que mai la cua de la classificació, va fer uns bons primers vint minuts que no van servir de res després del descans per culpa de la mala defensa de les exteriors rivals i les pèrdues de pilota incomprensibles en el tram final del matx.

El partit va començar amb una certa igualtat (6-6 minut 5) però les liles van començar a agafar les regnes a partir d’aquest moment gràcies a un bon joc ofensiu (19-24). L’encert -tot i que durant el partit les visitants van fallar molts tirs exteriors- va ser la millor arma del Tarragona Fem Bàsquet B mentre que la defensa, hauria pogut millorar. De fet, un parell d’errades al llindar del descans van començar a canviar la dinàmica del matx. El Collblanc va anotar un parell de triples en només 20 segons que van deixar el resultat a la mitja part en 37-39 (quan faltaven 53 segons era de 31-37). Això va donar ales a les locals que van sortir amb més empenta en el tercer quart i el matx es va igualar (53-53, minut 30). Va ser una fase del joc on el Tarragona Fem Bàsquet B no va poder aturar la local Andrés, que va anotar amb certa comoditat des de la mitja i llarga distància. S’imposava una bona defensa perquè el Collblanc havia trobat el camí del cèrcol i aquesta no va arribar.

En l’últim període, el nivell d’encert de les visitants va baixar (el Tarragona Fem Bàsquet B estava anotant una mitjana de 20 punts per període) i van començar els problemes. El Collblanc, que havia situat una defensa en zona veient els problemes de punteria visitant, va agafar una petita renda (65-60, minut 35), que seria suficient per vèncer. Les imprecisions en la passada i la precipitació en atac va fer la resta i la novena derrota de la temporada va ser un fet.