El Tarragona Fem Bàsquet fa un partit per oblidar a la pista del Barça (78-44)

Updated: gener 14, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet trigarà a oblidar el partit que ha fet aquest vespre a la pista del Barça. El conjunt blaugrana ha infligit una derrota severa a l’equip lila en un matx desastrós de les tarragonines que no han sortit a la pista amb la tensió competitiva suficient per enfrontar-se a un rival temible, que és el líder i que només ha perdut un partit fins ara. Precisament l’esperit competitiu és un dels signes d’identitat del Tarragona Fem Bàsquet i la seva principal virtut, un fet que l’ha permès guanyar partits i posar en moltes dificultats als oponents, que han de suar sang per poder-lo tombar. Amb aquesta premissa, el Barça ha sortit a la pista molt concentrat, jugant dur en defensa i en atac conscient que les lila són un os dur de rossegar. Però el Tarragona Fem Bàsquet no ha estat el de sempre i el matx s’ha decantat ben aviat del bàndol local. Un parcial de sortida de 21-2 ha mig sentenciat l’encontre davant la sorpresa general. Si bé és cert que les blaugrana eren clares favorites, ningú esperava una desigualtat tan gran.

El Barça femení només ha fallat dos tirs en el primer quart (27-11) i, en una de les errades, ha agafat el rebot ofensiu i ha anotat. En atac, les visitants s’han mostrat inoperants. La zona press local ha provocat 9 pèrdues de pilota en els primers deu minuts i, tot i que després durant la resta de partit les tarragonines l’han superat millor, mai s’han trobat còmodes a la pista. Per si tot això fos poca cosa, la base Laura Pascual, que la setmana passada va jugar el partit All Star de Copa Catalunya, ha rebut un cop al coll en una jugada ofensiva, s’ha marejat i ja no ha tornat a la pista. En total, Pasku ha estat 7 minuts en joc. La base sembla que no té res greu tot i que caldrà veure com evoluciona les pròximes hores.

En la sortida del tercer període, les locals han tornat a marcar diferències i el marcador mostrava un inquietant 59-23 en el minut 26. Poca energia ofensiva i passivitat defensiva han provocat una diferència enorme al marcador que finalment ha estat de 34 punts que podrien haver estat molt més si es té en compte el primer i període i la deriva del tercer quart.