El Tarragona Fem Bàsquet no pot culminar el seu gran partit contra el JET amb una victòria (52-47)

Updated: octubre 23, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet va plantar cara a un rival molt més poderós però va acabar claudicant per culpa de la superioritat física del seu rival. El conjunt que entrena Albert del Rey va fer un primer quart per emmarcar, amb una Marina Romeu excel·lent, en la seva millor versió des que milita al conjunt tarragoní, i que fins i tot va anotar un triple sobre la botzina del final del primer període i des de mitja pista (13-22). Era la cirereta d’uns grans primers deu minuts en què la defensa lila va ofegar l’atac de les terrassenques que, però, no havien dit la seva última paraula.

En el segon període, tot i que les visitants van gaudir del seu màxim avantatge (15-26, minut 13 de partit), les locals van reaccionar. El JET va fonamentar la remuntada en dues decisions tàctiques: en atac, pilotes a la pivot Redmon i en defensa, una zona 2-3. Redmon medeix més d’1m90 i sempre va ser la primera opció ofensiva. Davant la seva envergadura —braços llarguíssims— res van poder fer les tarragonines. Pilotes que la interior local rebia molt amunt, es donava la volta i llençava. Redmon va fer 10 dels 19 punts del seu equip en aquest període. Inabastable. En defensa, el JET va situar una defensa individual que canviava a zona 2-3 amb la primera passada del Tarragona Fem Bàsquet. A la mitja part, 32-33.

A partir del tercer període, el Tarragona Fem Bàsquet va defensar millor Redmon (8 punts en tota la segona meitat) però aleshores va aparèixer la base Silva, que va jugar tot el matx sense descans. Ella va agafar el relleu anotador i les liles tenien molts problemes per fer cistella, en part per la defensa local i també pel cansament. El JET és un equip amb una envergadura considerable i això va comportar molt desgast físic. Amb tot, l’equip tarragoní va arribar al final amb serioses opcions de triomf (47-47 a falta d’un minut). Amb tot, el cara o creu no va afavorir el Tarragona Fem Bàsquet que va llençar dos triples poc ben seleccionats i va ser víctima, ja sense temps, dels tirs lliures de les locals en l’afany d’aturar el cronòmetre.