El Tarragona Fem Bàsquet perd contra el Grup Barna i encaixa la primera desfeta de la segona fase (46-44)

Updated: març 5, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet ha encaixat la primera derrota de la segona fase després de perdre a la pista del Grup Barna. El conjunt lila no ha pogut superar la defensa en zona 2-3 local, sobretot en la segona meitat, i ha caigut contra un rival que només havia guanyat dos partits en tota la temporada fins ara. De fet, el Grup Barna havia guanyat un partit en tota la primera fase i ara, en dues jornades de la segona, ha vençut els dos enfrontaments que ha jugat.

Tot i el bon inici de partit de les tarragonines (11-16 en el primer quart), l’escassa aportació ofensiva visitant ha permès el Grup Barna igualar l’enfrontament (12-11 per les locals en el segon i 23-27 al descans). El Tarragona Fem Bàsquet no ha tingut el dia en el tir exterior (0/8 en triples, pocs llançaments, d’altra banda, contra un equip que ha defensat en zona els 40 minuts) i ha viscut ofensivament de l’aportació de la pivot Claudia Pérez. La jugadora de Saragossa, que feia unes jornades que no estava massa inspirada, ha fet valer la seva força i els seus fonaments dins la zona (15 punts, 8 rebots i 21 de valoració) però a poc a poc el Grup Barna ha tancat cada vegada més la zona —tot veient que les tiradores lila no estaven encertades— i el Tarragona Fem Bàsquet s’ha quedat sense font d’anotació.

En la segona meitat, les locals han capgirat el resultat (42-40 a 5 minuts del final del matx) i ja no han abandonat aquesta posició de privilegi. La lluita del Grup Barna, la seva intensitat, ha estat una de les claus del triomf i el Tarragona Fem Bàsquet, tot i ser un equip de brega també, ha sucumbit a l’empenta local en el tram final.