El Tarragona Fem Bàsquet perd contra l’Arenys després de dues pròrrogues (73-65)

Updated: setembre 24, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet va estar a punt d’aconseguir una victòria de mèrit a la pista de l’Arenys però finalment va perdre després de dues pròrrogues. El conjunt lila va dominar durant gran part dels 40 minuts, especialment des del segon període i, amb més claredat en el tercer, però va veure com l’Arenys empatava en l’últim sospir i tot s’havia de decidir en el temps extra (54-54). Malgrat que cap dels dos equips va fer una bona primera pròrroga, el Tarragona Fem Bàsquet va poder forçar el segon temps extra (58-58), però en aquesta pròrroga l’Arenys va estar molt encertat des de la línia de tres punts (3 triples) i va fer inútil l’esforç de les tarragonines.

El conjunt lila va plantejar el partit de forma intel·ligent. Conscient del potencial interior de l’Arenys, va deixar que Vadillo i Fort defensessin la principal amenaça local, Kovasevic, que és el referent absolut dins la zona, assumint el seu paper protagonista en atac -com així va ser, anotant 28 punts- però intentant tallar la font d’anotació de la resta. Pérez, el fitxatge interior del Tarragona Fem Bàsquet per aquesta temporada, s’encarregava de Gibert i el pla va sortir força bé fins que l’aragonesa es va carregar de faltes. Pérez només va poder jugar 19 minuts en tot el partit i això va deixar les visitants orfes d’un dels principals puntals de l’equip perquè la pivot va anotar 14 punts i va agafar 7 rebots en aquest curt espai de temps a la pista. Amb tot, la resta de jugadores van fer un treball excel·lent i van dur  la batuta del matx (32-38 al minut 25) però va faltar, sobretot en els minuts decisius, més encert i decisió en atac.

La defensa tarragonina va ser molt bona, forçant un munt de pèrdues de pilota de les locals (29), que mai es van trobar còmodes tot i el seu gran potencial. Com en el partit del curs passat, la història es va repetir amb una dolorosa derrota final quan la victòria es va acaronar durant molts minuts.