El TGN Bàsquet A es queda sense temps per culminar la remuntada a la pista del Grup Barna (47-43)

Updated: setembre 20, 2015

El TGN Bàsquet A va estar a punt de culminar una remuntada èpica en el primer partit de la seva història a Copa Catalunya però va acabar perdent a la pista del Grup Barna (47-43). El conjunt que entrena Albert del Rey va fer un parcial de 3-18 en els últims 8 minuts de partit i va tenir el triomf a tocar, però li va faltar un minut més de joc en un final de matx esplèndid.

El Grup Barna, que va dominar des del començament del partit, guanyava en el minut 32 per 44-25 i semblava que tot estava perdut per les visitants. Aleshores, les noies del conjunt lila van treure l’amor propi i a còpia de defensa i de concentració van anar retallant diferències fins que es van situar a només 3 punts del seu rival a 40 segons del final. Amb tot, el Grup Barna va ser capaç de capturar dos rebots ofensius de forma consecutiva i va anotar dos tirs lliures que van sentenciar el matx. El rebot, que havia estat un maldecap durant tot el partit per les visitants, va ser un dels pilars en què es va fonamentar la remuntada però en la jugada decisiva les locals van ser més hàbils.

El partit no va començar gens bé pel TGN Bàsquet A. Les jugadores van sortir a la pista un pèl atemorides i no van jugar al nivell que s’esperava i això ho va aprofitar el Grup Barna (16-8, minut 15). Amb tot, les tarragonines van millorar en el segon període i van equilibrar les forces amb el seu adversari, aconseguint arribar al descans amb un desavantatge de 7 punts (24-17). El tercer període va ser esperançador. El TGN Bàsquet A va continuar amb la seva progressió i es va situar a només 5 punts del Grup Barna en el minut 24 (28-23) però l’esgotament mental per haver intensificat la defensa i el cansament físic van passar factura i les locals van fer un parcial de 14-0 que va deixar les coses molt complicades. En el quart període, amb tot perdut, l’equip lila va treure el millor d’ell mateix i va posar contra les cordes el seu rival, però li va faltar temps.