El TGN Bàsquet A, impotent contra el Roser (47-57)

Updated: setembre 13, 2015

El TGN Bàsquet A no va poder tancar el Torneig de Santa Tecla que organitza el club lila amb una victòria. L’equip que entrena Albert del Rey va mostrar-se inoperant en atac a partir del segon període contra un rival, el Roser, que va demostrar que serà un dels principals candidats a pujar a Copa Catalunya aquesta temporada.

En el primer quart les locals van demostrar el joc que van exhibir ahir contra el Manyanet: idees clares en atac estàtic, bona circulació de pilota a l’exterior i bon equilibri entre el perímetre i les pivots. Amb tot, el TGN Bàsquet A no va poder obrir forat perquè el Roser va ensenyar les urpes a còpia de tir exterior i rebot ofensiu. Aquestes van ser les dues principals armes que les visitants van utilitzar per tombar l’equip lila. Els 7 triples del Roser van bombardejar l’estat anímic del TGN Bàsquet A que va anar perdent força i, sobretot, clarividència ofensiva amb el pas dels minuts. La davallada en el joc de les locals va coincidir amb la millora del Roser que va plantar una defensa infranquejable (35 punts del TGN Bàsquet al final del tercer període) gràcies a les constants ajudes a la defensora de l’atacant que tenia la pilota.

Les pèrdues per esgotar la possessió van ser moltes, un fet significatiu dels problemes ofensius de les locals. En canvi, el Roser va jugar cada vegada millor. Amb la confiança de tenir un perímetre inspirat, les visitants van carregar el rebot ofensiu i van gaudir de segones i terceres opcions de tir. Un temps mort d’Albert del Rey a poc més de 6 minuts per acabar el matx i amb 37-50 al marcador, semblava que capgiraria la dinàmica del partit. El TGN Bàsquet A va sortir amb més força i va fer un parcial de 8-2. Amb tot, el tècnic visitant va demanar temps per reconduir les seves jugadores i ho va aconseguir.

Aquest ha estat l’últim partit amistós del TGN Bàsquet A que debutarà en Copa Catalunya el pròxim diumenge a la pista del Grup Barna.