El TGN Bàsquet B suma només 4 punts en la segona meitat i cau contra el Barça (30-59)

Updated: octubre 18, 2015

El TGN Bàsquet B no veu la llum. El conjunt lila va tornar a perdre -quatre derrotes en quatre partits- i ho va fer donant una mala imatge en la segona meitat, en la que només va ser capaç d’anotar 4 punts en 20 minuts, 2 en el tercer quart i 2 en el quart període. Les locals van semblar un equip completament diferent del que s’havia vist en la primera meitat, en què el TGN Bàsquet B havia plantat cara al conjunt blaugrana, amb estones de bon joc i, sobretot, bona defensa en zona, que després no va aparèixer. El final va ser per oblidar, amb un conjunt, el local, que deambulava per la pista i que era víctima dels constants contraatacs rivals d’un contra zero.

El Barça Santfeliuenc, un equip que compta amb jugadores molt joves -l’any passat jugant a categoria júnior- i amb molta envergadura, va començar dominant però a poc a poc va anar cedint terreny davant l’empenta de les locals, que van anar agafant confiança amb el pas dels minuts. Així, el TGN Bàsquet B va fer un gran final de primer període, amb un parcial de 6-0 que li atorgava avantatge (15-12), un domini que continuaria en el segon quart gràcies a la bona defensa al pal baix de les pivots visitants, molt més grans i altes. El dos contra un sobre les pivots blaugranes funcionava i la defensa en zona va col·lapsar l’atac visitant perquè els tirs exteriors no entraven (26-26 al descans).

A partir del tercer quart es va produir un naufragi en tota regla. El TGN Bàsquet B va desaparèixer de la pista sense una explicació aparent possible, incapaç de trobar el cèrcol rival i el Barça, recuperant la pilota o agafant el rebot defensiu, en tenia prou llençant la bimba endavant per trobar, sempre soles, les seves jugadores (28-34 a 4:39 del final del tercer quart). Les diferències es van obrir a poc a poc a l’inici, però davant la inoperància ofensiva local, les visitants van rematar en uns minuts que van ser un autèntic malson per la parròquia local.