El TGN Bàsquet es mostra molt sòlid en defensa i derrota clarament el CN Sabadell (39-64)

Updated: setembre 28, 2019

Primer partit i primera victòria. L’equip sènior del TGN Bàsquet ha sumat el primer triomf en el debut a Primera Catalana en un matx que ha dominat de principi a final. El conjunt que aquesta temporada entrena Víctor Neila ha fet una sortida excel·lent, marcant un parcial de 2-16 en el primer quart i obrint una escletxa que ha estat definitiva per a la resta del partit.

Les tarragonines han fonamentat el triomf en una molt bona defensa que ha assecat el poder ofensiu de les sabadellenques, que no han anotat la seva segona cistella fins al minut 14. Aleshores el resultat era de 4-24, un marcador que mostra la superioritat lila. Aquells han estat moments d’una certa revifalla local (9-24), però en el tram final del període, el TGN Bàsquet ha tornat a imposar la seva llei i ha arribat al descans amb un marcador de 13-34.

El domini en el rebot defensiu ha permès les visitants córrer el contraatac i dominar el partit però a partir del tercer quart les coses han canviat una mica. El CN Sabadell ha sortit a la pista disposat a retallar diferències. Amb una defensa més intensa, amb algunes alternances —una defensa mixta sobre Pascual—, les locals han arribat a situar-se a 15 punts de les tarragonines (30-45, minut 29). Abans, però, el TGN Bàsquet havia gaudit del seu màxim avantatge, 24 punts, només iniciar-se el tercer quart gràcies a un triple de Núria Vilamajor (13-37).

Tot i la rauxa de les sabadellenques, que mai han llençat la tovallola, les jugadores que entrena Neila no s’han precipitat, han jugat amb intel·ligència, no cedint més terreny (36-50, minut 33) i han acabat controlant el partit amb diferències sempre al voltant dels 20 punts, fins a la màxima de 25 del final del matx gràcies a un triple de Pascual.