El TGN Bàsquet recapta més de 460 euros en la venda de pastissos solidaris per a la Fundació Miquel Valls per l’ELA

By
Updated: febrer 13, 2019

Una altra mostra del valor humà de la família lila. Coincidint amb la presentació d’equips del TGN Bàsquet, el club va decidir aprofitar l’esdeveniment per a realitzar una activitat solidària tal com ha fet els últims anys. Enguany es va triar, com en l’edició passada, la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls. D’aquesta manera, l’esmentada fundació va instal·lar una parada al vestíbul del pavelló Sagrat Cor i una de les seves representants, Montse Trullén, va explicar la tasca que fan per combatre els efectes d’aquesta malaltia.

Però això no és tot. El TGN Bàsquet va convocar a tota la seva massa social a fer una sèrie de pastissos per recaptar diners per a la Fundació Miquel Valls. Així, es va instal·lar una petita parada al matí (10.30 h) i a la tarda (17 h) perquè tothom que volgués hi pogués dur els pastissos que havia cuinat. La idea era vendre’ls a trossos a un euro cadascun i els diners recaptats anirien a la fundació.

Al final es van fer més de 25 pastissos entre cocs, croissants, galetes i cupcakes. Els cuiners van ser entrenadors i entrenadores, jugadors i jugadores i familiars d’aquests. En total, s’han recaptat 468,29 euros. «Estem molt satisfets de la resposta de la gent. Es van fer uns pastissos boníssims, de tots els gustos i colors, de formatge, de taronja, de crema, de xocolata, sense gluten… de tot. A més, si la resposta a l’hora de fer-los va ser bona, a l’hora de vendre’ls va ser excel·lent. Gairebé no en va sobrar», diu Montse Martí, responsable de l’activitat dels pastissos solidaris.

Un dels patrocinadors del TGN Bàsquet, Panishop, també es va afegir a aquesta iniciativa i va aportar 30 cupcakes de xocolata.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *