El TGN Bàsquet renova tota la plantilla del sènior femení A per a la temporada vinent

By
Updated: juny 15, 2018

El TGN Bàsquet ha tancat la renovació en bloc de tot el seu sènior femení A en vista a la temporada vinent. Així, el conjunt lila s’assegura el concurs del nucli fort del primer equip que ha mantingut, gràcies al seu treball infatigable, la permanència a Copa Catalunya Femenina durant tres temporades seguides.

A la renovació anunciada de les dues capitanes, Laura Pascual i Laura Vilamajor, s’afegeixen ara les d’Anna Garcia, Clàudia Ejimeno, Núria Vilamajor, Ona Fort, Claudia Vadillo i Laia López. A més, el TGN Bàsquet es troba en negociacions amb April Watson per tal de renovar-la per al curs vinent.

«Que totes hagin volgut continuar és motiu d’una gran satisfacció», assegura el nou entrenador lila Juan Carlos Arjona. El tècnic destaca la capacitat de treball de les jugadores i l’enorme motivació que li han transmès: «El meu primer objectiu era conèixer a cada jugadora. Vaig fer reunions individuals, explicant el projecte, la nostra filosofia de joc i què esperava d’elles. En aquelles trobades vaig veure que estaven totes molt motivades».

Arjona, que dirigirà l’equip amb l’ajuda de Manuel Rubio (que farà les tasques de segon entrenador i preparador físic també) i Pau Robert, afirma que «és un orgull disposar de jugadores com aquestes»: «Els hi vam dir a totes que els hi enviaríem un treball físic i tàctic personalitzat durant els mesos d’estiu i totes van estar molt predisposades. És un privilegi tenir jugadores amb aquesta capacitat de sacrifici i ganes de treballar».

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *