El Vilassar es revenja (50-58)

Updated: setembre 15, 2013

Dos partits seguits contra el mateix rival són massa i el Nemser TGN Bàsquet ho ha pogut comprovar aquest vespre. L’equip tarragoní, que ahir va vèncer el Vilassar de Dalt, no va poder repetir el triomf perquè es va trobar un rival que havia après la lliçó i que va dominar des del començament. El Nemser va fer un primer quart fluix, gairebé irreconeixible, perquè va trigar 8 minuts i 15 segons en anotar els seus primers punts gràcies a un triple d’Anaïs Muñoz (3-10). Les visitants van jugar prou còmodes en atac i es van aprofitar de les nombroses pilotes perdudes de les locals per manar amb autoritat amb diferències al voltant dels deu punts. El matx no va ser massa atractiu perquè va tenir una anotació molt baixa per culpa de les errades en els tirs (sovint fàcils) dels dos equips i al final del tercer període el resultat era un pobre 31-40.

En els últims deu minuts el Nemser va treure’s la son de les orelles i de la mà d’una inspirada Anaïs Muñoz, va poder anar retallant diferències progressivament. Així, la jove base de l’equip lila va donar una lliçó de fonaments tècnics i va anotar 9 punts gairebé consecutius (triple inclòs) i va deixar el resultat en 44-50 a 5 minuts del final. El Nemser es va situar a només 2 punts (48-50) però aleshores les locals van cometre les mateixes errades que a l’inici i el Vilassar no va perdonar i es va emportar el segon assalt del Torneig de Santa Tecla.