Els triples del Reus Deportiu ensorren les possibilitats de victòria del Tarragona Fem Bàsquet B (58-63)

Updated: gener 16, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B va viure una experiència dolorosa en perdre un partit que tenia controlat al descans (40-26) però que es va escapar per la seva incapacitat anotadora en el tercer quart i per l’encert en els triples del Reus Deportiu a partir del final del tercer període (7 d’un total de 9 en tot el partit).

El conjunt que entrena Fernando Arias va fer els millors 20 minuts de la temporada que li van permetre arribar al descans amb un avantatge de 14 punts (40-26). Les noies del Tarragona Fem Bàsquet B semblaven deslliurades de la pressió que han viscut des de gairebé començaments del curs per aconseguir la primera victòria i van practicar un joc ofensiu ràpid, amb claredat d’idees i encert. El balanç del joc interior (amb Pocino, Zerouali i Maluenda) i exterior va ser molt bo i el Reus Deportiu no podia aturar la circulació de pilota de les locals.

Tot, però, va canviar a partir del tercer quart. El Tarragona Fem Bàsquet B va tenir molts problemes per anotar davant la zona 2-3 rival i el Reus, sense fer res de l’altre món, va anar retallant diferències (44-35, 2:40 per acabar el quart). Va ser aleshores que va començar el recital de triples de les roig-i-negres. Dos triples en les dues últimes jugades del període deixaven el resultat en 44-41. Només començar el quart quart, un altre triple empatava el matx (44-44). El Tarragona Fem Bàsquet B semblava noquejat, però va treure l’orgull i la força i va capgirar la dinàmica (49-46 a 6:50 del final del matx). Cabré, amb 3 triples en el partit, va ser l’estilet ofensiu de les liles (13 punts) que, però, no van poder contrarestar la punteria rival. 3 triples més en aquest període van destrossar la moral tarragonina. Així,amb el marcador 57-55 i 1:10 per acabar el matx, el tècnic del Reus Deportiu, Berni Rubio, va demanar temps mort. La jugada següent va acabar amb triple visitant. El Tarragona Fem Bàsquet B va empatar amb un tir lliure però en la jugada posterior d’atac de les visitants, un altre triple va deixar ferit de mort el conjunt local, 58-61 a 29 segons del final. Les reusenques, pletòriques de confiança, van recuperar la pilota i van sentenciar des de la línia de tirs lliures.