L’infantil masculí C no dóna opcions al Calafell

Updated: octubre 14, 2013

Còmoda victòria l’ aconseguida al partit ajornat que es va disputar el dimecres 16 a les nostres instal·lacions, davant un rival tècnicament molt inferior.

Amb tot i això els nostres van sortir no massa centrats i, sobretot en els primers períodes, van perdre moltes pilotes, i el joc d’equip no va ser massa fluïd. A mes hem d’incidir amb un altre aspecte negatiu com son les nombroses faltes personals comeses, totes per anar a robar la pilota, enlloc d’aturar amb desplaçaments defensius al contrari.

Al segon període, amb un parcial molt clar de 21 a 2, el joc col·lectiu va millorar força, tant en l’aspecte defensiu –moltes recuperacions- com el ofensiu –contraatacs i joc sense pilota-.

A la represa del descans, van desenvolupar els millor moments del partit (49-8 al minut 25’), tant per la bona disposició defensiva com per la fluïdesa ofensiva. Des de aquest moment fins al final, els nostres es van relaxar en quan a intensitat, i el rival no va perdre la cara al partit, i amb un parcial de 19-20 als darrer 15 minuts, van mantenir la diferència al marcador.