El cadet masculí B acaba amb tres jugadors i perd contra l’AAEET

Updated: octubre 28, 2013

Les lesions i les faltes personals van deixar el TGN Bàsquet que va haver de jugar els últims minuts de partit amb només tres jugadors a pista. L’equip lila, només va poder presentar vuit jugadors al matx per culpa dels lesionats i, tot i així, va plantar cara a l’AAEET durant gran part de l’enfrontament.

El partit va ser igualat fins que a l’inici del tercer període els visitants van fer un parcial de 0-9 aprofitant les pèrdues de pilota dels locals que tot i així, van poder retallar diferències. Aleshores, la combinació de manca d’efectius i faltes personals va ser letal. El TGN Bàsquet va jugar un minut amb 4 jugadors i uns altres cinc minuts només amb 3 jugadors (es van xiular moltes personals, per ambdues bandes). La victòria s’havia esfumat i només es podia mantenir el tipus per no encaixar una derrota encara més àmplia i que complica la diferència de punts particulars entre els dos equips pel partit de tornada.