Un quart final per emmarcar

Updated: octubre 21, 2013

El partit va començar amb poc ritme i amb moltes imprecisions per les dues bandes. I no va ser fins al segon quart, on tot i seguir amb el desencert a cistella, els jugadors del SACO gràcies a controlar el rebot ofensiu, aconseguien anotar amb segones oportunitats, acompanyat que el rival no trobava solucions en atac va arribar al descans amb un avantatge de 24 punts. En els últims minuts del penúltim període, els visitants encadenaven errors, davant un rival que creia en la remuntada i entraven el darrer període amb un avantatge de només de 10 punts. Els deu minuts següent va sortir la millor versió dels visitants que amb un parcial de 7 – 22 amarra la victòria final.