Partit plàcid per l’infantil femení B contra el Teresianes BBT

Updated: octubre 28, 2013

Partit dominat clarament pel TGN Bàsquet contra Teresianes BBT. L’equip que dirigeix Agustí Oriol va començar molt fort i de seguida va marcar un parcial de 23-6 en el primer quart que ja indicava per on anirien les coses. En el segon període els atacs de les locals no van ser tan fluïds perquè la defensa visitant va millorar però això no va impedir que s’arribés al descans amb un resultat de 42-10. Tot i els esforços visitants, el partit estava resolt i finalment l’acta es va tancar al minut 31 quan el resultat ja havia superat els 50 punts de diferència.

TGN BÀSQUET “B” 72-21 AMPA TERESIANES BBT

TGN Bàsquet “B”: Martin. M (14), Martin. M (8), Flores (6), Miró (4), Martin. A (6) -cinc inicial-  Blasco (11), Prieto (6), Lopez (2), Elorduy (4) i Urbistondo (11).  4/8 tirs lliures. 17 Faltes.

AMPA Teresianas BBT: Gonzalez (4), Malpartida (2), Perez, Langarita, Sole (11)-cinc inicial- Espelt (1), Pineda, Cobo (3), Badia i Ferré.  3/10 tirs lliures. 13 Faltes.

Parcials: 23-6, 19-4 (42-10), 28-11, 2-0. És va tancar acta al minut 31

Àrbitres: M.Dimitrov