Fins a 20 jugadors i jugadores del TGN Bàsquet en la II Trobada PDP de la temporada

By
Updated: març 5, 2020

El TGN Bàsquet va tenir una forta presència en la segona Trobada del programa PDP (Programa de Perfeccionament) de la temporada de la Federació Catalana de Bàsquet que es va fer a Tàrrega, Mollerussa i Olot diumenge passat. El club lila va comptar amb la participació de 20 jugadors i jugadores de l’entitat, un fet que demostra la bona feina en el bàsquet de formació del club tarragoní. Així, la sessió d’aquesta trobada PDP concentrava jugadors nascuts l’any 2008 i 2009.

Els jugadors del TGN Bàsquet van formar l’equip Tarragona 1 que, en el cas dels nois que jugaven a Tàrrega, es van enfrontar a les seleccions PDP del Bages, Lleida comarques/ Nord i Terres de l’Ebre. Les noies, per la seva banda, van jugar a Mollerussa, i es van enfrontar als combinats de Bages i Garraf-Penedès.

Els equips de primer any (2009) van jugar en format 3×3 mentre que la resta ho va fer en partits dividits en vuit períodes de sis minuts cadascú. Com que es tractava d’una trobada de formació dins del Programa de Perfeccionament, no hi havia acta ni marcador.

Les jugadores del TGN Bàsquet van ser:

Any 2008: Marta Sánchez, Laura Vilanova, Helena Villalba, Mireia Casado i Sofia Muñoz.

Any 2009: Ana Moreno, Paula Iglesias, Sofia Sicilia, Ariadna Reig i Ainhoa Liarte.

Els jugadors del TGN Bàsquet:

Any 2008: Roger Barrufet, Adam Rubio, Ot Pego, Martín Sánchez, Iu Perlestain, Aleix Tomàs i David Neila.

Any 2009: Biel Fontanilles, Iu Bertran i Arnau Arjona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *