Gran partit del Nemser TGN Bàsquet a Olesa i primer triomf a domicili (59-79)

Updated: novembre 9, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va aconseguir una victòria brutal, sensacional i necessària en una pista tan difícil com la del Nou Bàsquet Olesa. L’equip que entrena Jordi Hernández va aconseguir, d’aquesta manera, el primer triomf fora de la seva pista i quart en total, contra un rival molt dur, que va ser capaç, gràcies a una zona 3-2 en el segon període, de deixar en només 2 punts al conjunt lila.

El partit va començar molt bé per les visitants. Un parcial de 2-10 a l’inici posava el partit de cara gràcies a la solidesa en el rebot i la velocitat en les transicions ofensives. El Nemser TGN Bàsquet va fer tota una exhibició en els primers deu minuts anotant 27 punts, una demostració de poder que, però, es va esvair en el segon període. Així, el Nou Bàsquet Olesa va decidir situar una zona 3-2 que va dificultar molt els atacs de les tarragonines. Les línies de passada quedaven cobertes i la fluïdesa en atac es va aturar. Les locals van deixar el gran atac visitant en només 2 punts i van arribar al descans amb un avantatge de 6 punts (35-29). El tercer període, però, va tornar a ser lila. Les noies d’Hernández van recupera l’essència del seu joc, la velocitat, i l’Olesa va patir de debò. En un altre període per emmarcar, el Nemser TGN Bàsquet -després de fer 19 punts en el tercer quart- va enregistrar 31 punts en els últims deu minuts gràcies a l’efectivitat en els contraatacs i en els tirs lliures, doncs les locals van veure com les faltes per aturar el joc ofensiu rival eren contestades a còpia d’encert des de la línia de personal. Enmig del festival tarragoní, el tècnic local va ser expulsat per protestar els àrbitres en uns minuts finals on el domini del Nemser TGN Bàsquet va ser total (89 de valoració al final del partit).