Gran primera meitat del cadet femení A per vèncer el Calafell (99-40)

Updated: desembre 2, 2014

El primer quart del cadet femení A del TGN Bàsquet va ser per emmarcar. L’equip de Javier Vinader, amb una Maria Velasco esplèndida en els primers deu minuts (16 punts) va trencar el partit des de bon començament amb un parcial de 34-15. El Calafell, completament superat, va provar de situar una defensa en zona en la segona meitat però les locals van trobar bones situacions per jugar entre pivots -la parella Abellán-Velasco, decisiva- i amb Arjona repartint joc des del pal alt (59-22 al descans). Després del descans el TGN Bàsquet va sortir més relaxat però va acabar de sentenciar en el quart període.