Jordi Sánchez, nou preparador físic del TGN Bàsquet

By
Updated: octubre 26, 2020

Temporada de canvis al TGN Bàsquet. Després de la incorporació d’una nova fisioterapeuta, ara ha estat l’àrea de la preparació física qui es troba d’estrena. Així, el club lila té nou preparador físic, Jordi Sánchez (7-2-1993), que substitueix en el càrrec Gerard Merino, que va deixar l’entitat tarragonina per buscar nous reptes professionals a la primera divisió de futbol de l’Azerbaidjan.

Sánchez és titulat en el Grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a Lleida i aquesta és la seva primera experiència professional en el món del bàsquet. «Tinc els coneixements necessaris adquirits durant els meus estudis, així com experiència en d’altres esports per tal de desenvolupar una bona tasca al club», diu somrient. El nou preparador físic del TGN Bàsquet ha treballat al Club de Golf Costa Daurada, com a responsable de la preparació física de les seccions de tenis i de golf, i també té experiència en hàbits saludables i esport en el món empresarial, així com en la preparació física individualitzada o en col·lectiu com a entrenador personal.

Jordi Sánchez és el màxim responsable de la preparació física dels equips del TGN Bàsquet des de preinfantil i fins a categoria júnior i, en aquesta tasca, l’organització és vital. «Aquesta és una temporada atípica, no només perquè jo acabo d’arribar i he de conèixer cada jugador i jugadora i tenir en compte quines característiques físiques tenen, sinó perquè estem al mig d’una pandèmia que ho està condicionant tot a l’hora de programar la nostra feina. Has de pensar que jo ho tenia tot planificat pensant en què la temporada començava ara fa deu dies, i això no s’ha produït. Aquest fet ens obligarà a repensar la programació de la feina que teníem prevista. Serà una temporada on caldrà, més que mai, tenir capacitat d’adaptació», explica el nou preparador físic del TGN Bàsquet.

El fet de treballar amb tants equips i, sobretot, d’edats diferents, obliga a fer feina gairebé individualitzada. «En els equips d’edats més petites cal treballar aspectes com la coordinació, mentre que els que ja són més grans han de potenciar la seva força, sobretot si, a més, juguen en categories potents d’àmbit autonòmic, per exemple», diu Sánchez.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.