Josa desperta de la letargia el cadet masculí 1 contra el Cantaires (59-51)

Updated: febrer 2, 2016

El cadet masculí 1 del TGN Bàsquet va guanyar un partit que va tenir diferents alternatives durant els quaranta minuts. Els nois que entrena Javi García van sortir molt forts a la pista i ben aviat van aconseguir diferències al seu favor (12-3). La pressió defensiva era clau en el domini local que arribaven al descans amb 8 punts per davant (30-22). Amb tot, després del descans, el matx va viure uns minuts de desencert per ambdós conjunts.

En els primers 5 minuts del tercer període el parcial era d’1-4. Els tortosins van ser els primers a refer-se, mentre que els locals no despertaven. Així, els visitants es van posar per davant, un fet que feia perillar la victòria, però va ser el local Adrià Josa qui va permetre la remuntada lila. Amb 13 punts en aquest període, va ser decisiu per capgirar el resultat i que el TGN Bàsquet aconseguís el triomf.