La defensa a tota la pista de l’infanti masculí P derrota el Manyanet (36-72)

Updated: novembre 3, 2015

L’equip infantil masculí P del TGN Bàsquet va guanyar el Manyanet gràcies a la seva bona defensa a partir del segon quart. Després d’un inici d’una certa igualtat, el sistema defensiu plantejat per Àngel González en el segon període va ser cabdal. Els liles van defensar a tota la pista, un fet que els hi va permetre recuperar pilotes i anotar en contraatac (5-19 en aquest deu minuts). Amb tot, en el tercer quart la fluïdesa es va esvaïr perquè els visitants no van poder córrer. Amb tot, el treball fet durant la setmana va permetre veure una gran millora a nivell ofensiu en aquesta situació d’atac estàtic i la victòria va ser un fet.