La defensa del Ploms en el tercer quart tomba el júnior femení B (48-38)

Updated: novembre 24, 2013

El júnior femení B del TGN Bàsquet va pedre a la pista de la Salle Ploms després de ser víctima de la bona defensa local en el tercer període. El conjunt lila va sortir molt bé, amb un gran encert de cara a cistella i una defensa molt intensa que li va permetre arribar al final dels deu primers minuts amb avantatge (5-12). Malgrat tot, el Ploms va intensificar la seva defensa en el segon període i l’aixeta anotadora de les tarragonines es va tancar però van poder arribar al descans per damunt en el resultat (16-18). Els problemes van arribar definitivament en el tercer quart. En un matx de poca anotació, les locals van ser encara més agressives en defensa i les visitants van perdre pilotes que van facilitar els contraatacs rivals. El parcial (23-9) va ser clau perquè la victòria es quedés a Reus.