La defensa i el contraatac del cadet femení 03 A tomba el Salle Ploms Verd (64-72)

Updated: setembre 25, 2018

El cadet femení 03 A va aconseguir una victòria molt important a la pista de l’equip Salle Ploms Reus Verd. El conjunt lila va haver d’esforçar-se de valent perquè les reusenques van arribar a tenir un avantatge de 10 punts en els primers minuts. Amb tot, la defensa a tota la pista de les tarragonines va servir per donar la volta al resultat. La velocitat en el joc va permetre arribar al descans amb una diferència de de 10 punts (36-46).

Amb tot, les locals no van llençar la tovallola i el TGN Bàsquet va haver d’aferrar-se a la seva defensa i als contraatacs per tornar a dominar amb claredat i endur-se el triomf.